Wat je aandacht geeft, groeit...!

Kwaliteit
door co-creatie

We slaan de handen ineen. Samen.
Het beste van twee werelden.
Kennis van uw bedrijf én kennis over het maken van doelgerichte video's.

Een ontspannen productie
door flexibiliteit

Een goede voorbereiding, duidelijke structuur en de juiste professionals op de juiste plek.
Dat maakt elk videoproject overzichtelijk en (niet zelden) tot een feestje voor alle betrokkenen.

Impact bij uw doelgroep
door beeldverhaal en montage

Mooie beelden, goede muziek en een goed verhaal raken de kijker. Geen wonder dus dat wij telkens weer streven naar die perfecte combinatie.
Ook in úw video's.

Wat kunt u van ons verwachten?

  •  Ga rustig zitten. Stress is niet nodig. Wij pakken uw productie met liefde op, nemen de rugzak over, en gaan stap voor stap met u door het project heen.
  •  Video biedt oneindig veel mogelijkheden. Wij maken inzichtelijk wát die mogelijkheden zijn, durven met u over grenzen heen te dromen én adviseren welk soort video het meest effectief zal zijn. In heldere taal.
  • Een goede voorbereiding is het halve werk. Concepten schrijven, planningen maken, de ideale crew en cast vinden, opnames, montage, lancering. Wij zetten alle ervaring én ons netwerk in om op organisatorisch, technisch én creatief vlak de vertaling te maken van uw verhaal naar uw perfecte doelgroep.
  •  Alles voor de film. Soms zijn grenzen goed voor de creativiteit. Soms laten we ze zoveel mogelijk los. Voor elke uitdaging bestaat een oplossing. Wij zijn vastberaden die oplossing voor u te vinden.
  • Een investering waar u blij van word. We durven het wel te zeggen: video is dé manier om uw boodschap om te zetten in emotionele impact. Uw budget is bepalend voor het resultaat. Maar hoe dan ook leveren wij u uw investering meermaals terug en maken we u trots op het resultaat.

Wat verwachten wij van u?

  • U kent uw bedrijf het beste. Die informatie is voor ons een bron van inspiratie. Wees openhartig en enthousiast en wij bouwen samen die video(s) van topkwaliteit.
  • Tot na de oplevering is uw feedback waardevol. Heeft u vragen of opmerkingen? Uw feedback, hoe klein ook, is leerzaam en stuurt ons in de juiste richting.
  • De connectie tussen uw netwerk en ons. Wij leren uw organisatie snel kennen. Maar ook dan hebben wij u nodig bij die eerste contactmomenten, het wegwijs maken en het verkrijgen van het vertrouwen binnen uw organisatie. Dat geeft het project, uw medewerkers én ons een boost en headstart.
Het team van Mighty Impulse Media poseert in de lasloods