Specials

Crane 'NINE'

Bij uw evenement of project beelden nodig van bovenaf? Onze 9 meter crane is dé oplossing voor opnames boven (grote groepen) mensen.

Ten opzichte van drones heeft onze crane grote voordelen:
Camera’s tot 15 kg. Van Blackmagic tot ARRI en RED. Onze crane tilt ze moeiteloos op.
De crane maakt géén geluid. Ideaal voor concerten en videoclips.
Eindeloos lang opnames maken. Ongestoord en ononderbroken.
Veilig boven groepen mensen.
 Te gebruiken in alle weersomstandigheden.

 

Modeshow aan de gracht van Middelburg bij de entree van de Bibliotheek. Opnames met de cameracrane.

Drone

Indrukwekkende openingsshots, mooie vergezichten of snelle spectaculaire beelden nodig? Drones zijn een geweldige aanvulling op veel videoproducties.
Van grote drones met elk soort camera tot aan kleine snelle drones voor indoor-opnames: wij hebben de juiste oplossing voor uw video of film.

360 graden virtuele tour

Aangezien wij ons gespecialiseerd hebben in video is deze techniek een vreemde eend in de bijt. Maar wel eentje die uw digitale omgeving tot leven brengt.
360 graden fotografie laat uw bezoekers rondlopen in elke omgeving, binnen en buiten.
Of we nu 2 of 200 foto’s moeten maken: we leveren een complete digitale rondleiding, met op elke gewenste plek knoppen, foto’s, video’s of geluidsfragmenten die door de bezoekers kunnen worden bekeken of beluisterd.

Bekijk hiernaast een voorbeeld die we onlangs maakten voor het nieuwe Hospice van WVO Zorg. Of klik op deze link voor een groter beeld.

Chromakey / Greenscreen

Film maakt het onmogelijke mogelijk.
Één van de technieken om dit te bereiken is middels de welbekende groene of blauwe achtergronden. 
Door middel van deze techniek komen locaties van over de hele wereld ineens binnen handbereik en kunnen we extreme scenes filmen zonder enig gevaar voor de acteurs. Maar ook een ogenschijnlijk simpel interview heeft nu toegang tot de meest bijzondere omgevingen.

Actie vechtscene met acteur voor een greenscreen.

Steadicam

De stabilisatietechnieken ín camera’s worden elk jaar beter. Toch blijft de steadicam een simpel maar ultiem stukje techniek wat voor vele bijzondere shots zorgt.
Voor videoclips, live-events of films: de steadicam is een graag geziene gast op de set. Rondlopen of zelfs rennen met camera’s tot 3 kg én een smooth beeld opnemen: onze Steadicam Pilot kan het leveren.

We gebruiken onder andere de steadicam om mooie beelden te maken tijdens videoclip-opnames

Viral: Mission Solved

Iets verkopen op een creatieve en waanzinnige manier? Maak een filmtrailer!

Onze korte film ‘Mission Solved’ ging viral via onder andere RTL Nieuws, Geenstijl, AD, Omroep Zeeland, PZC en via Youtube en Facebook.
Job van der Wal, Bart Meyer en Rinke Slump sloegen de handen ineen, samen met een groep enthousiaste vrienden om een knallend zomerproject te produceren en Jobs camper te verkopen. 3 dagen opnames en een paar dagen montage later ging de film in premiere. En hoe! Binnen de kortste keren gingen de clip en de trailer viral. 

Een gedurfd idee + een gouden team = succes!

Behind the scenes van opnames Mission Solved met Bart Meyer en Job van der Wal.

Schoolprojecten

Wij hebben vele leerlingen een dag lang (!) met volledige aandacht bezig gezien met hún project. Of het nu ging om lipdubs, zogenaamde filmtrailers, videoclips of flashmobs: elk project werd een creatief feest.
Niet alleen kregen de leerlingen een mooie kijk op het groots aanpakken van een (film)project. Ze leerden elk in hun eigen discipline de fijne kneepjes van het vak. En hun eindeloze energie en enthousiasme zorgde meermaals voor een onstuitbare golf van aandacht op social- én traditionele media.

Ook uw leerlingen een geweldige creatieve en leerzame dag bezorgen, een herinnering voor het leven maken én uw school op de kaart zetten?

Neem contact met ons op en wij begeleiden u graag in het proces.

Elk schoolproject is weer een feestje. Juichende leerlingen tijdens opnames lipdub.

Maak het uzelf gemakkelijk. Ervaar de kracht van video. Wij staan klaar.