In opdracht van de Zeeuwse Documentaire stichting werkten we mee aan de documentaire ‘Soldaat Zonder Wapen’. Een filmdocu over de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog maar vooral ook over het menselijke aspect: de hulpverlening.

Aan de filmdoc ‘Soldaat Zonder Wapen’  werd ongeveer 1,5 jaar gewerkt. De opnames vonden plaats in 2019, tussen februari en augustus. Naast interviews zijn er veel re-enactment scenes gefilmd op vele locaties in Zeeland. Zo’n 100 figuranten deden mee en zorgden ervoor dat de verhalen in deze documentaire tot leven komen.

Verhalen die de aandacht meer dan waard zijn. Met zorgvuldigheid en aandacht voor de menselijke emotie maken wij documentaires over verhalen die verteld móeten worden. 

Wensen van de klant

Reenectment scene met verschillende acteurs in de stijl van de 2e wereldoorlog.
Samenwerking tijdens de opnames tussen Mighty Impulse Media & Origin Media

Specs & Credits

Documentaires over verleden, heden en toekomst! Neem contact op voor meer informatie.