De veelzijdigheid van Dockwize is moeilijk in 1 video te vangen. Toch was juist dat onze opdracht. Een filmische en krachtige bedrijfsfilm (of eigenlijk ‘bedrijfstrailer’) die een diversiteit aan personen, locaties en mogelijkheden presenteert. Met de typische sfeer die Dockwize uitstraalt. Dynamisch en gedreven, vol met energie.

Elk bedrijf verdient een bijzondere film. Wilt u geen 13 in een dozijn film? Maar gaat ook u voor iets vernieuwends, iets krachtigs, een film met impact en een bijzondere uitstraling? Wij gaan graag met u in gesprek over uw toekomstige bedrijfsfilm waar u trots op kunt zijn!

Wensen van de klant

Naast een bijzondere bedrijfsfilm word Mighty Impulse Media ook ingeschakeld voor diverse workshops en aftermovies.

Specs & Credits

Een uniek bedrijf verdient een unieke film! Neem contact op voor meer informatie.