Studio Zoet Goed: hét inspirerende platform over alles op het gebied van taartdecoratie en zelf aan de slag gaan. Zo presenteert Studio Zoet Goed zich op hun website. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat dit zo is. Een nieuwe commercial voor hen maken was dus geen probleem en vlot gedaan. Een paar goede brainstormsessies, één opnamedag en een paar dagen montage later en er staat een strakke commercial én een resultaat waar de klant enthousiast over is. Kijk, dáár doen we het voor!

Ook een commercial nodig? Met enthousiasme en een persoonlijke touch maken wij video’s met impact voor élk bedrijf of project.

Wensen van de klant

Studio Zoet Goed.00_00_49_32747.Still001
De mogelijkheden zijn eindeloos met Studio Zoet Goed

Specs & Credits

Wij maken ook graag van úw video een feestje! Neem contact op voor meer informatie.